Instructie 4-daagse


Kom vier dagen met of zonder paard naar het trainingscentrum van Irwin Insights Nederland en volg in een kleine groep de training. Breng de inzichten van Irwin in jouw systeem en verbeter jezelf samen met je paard!

Wat is er nodig om paarden gefocust en ontspannen te houden?
Ontdek de verbluffende mogelijkheden van lichaamstaal.
Hoe straal je leiderschap uit?
Een rondleiding langs de belangrijkste inzichten van Irwin.
Hoe krijg je wat je wil van je paard?
Haal meer succes uit je "fouten" of nu nog onbewuste. 
Hoe kunnen bepaalde handelingen met je lichaam zoveel meer impact hebben op het paard?

* De dagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur.
* Alle dagen wordt er een heerlijke en gezonde lunch verzorgt en kan je onbeperkt koffie en thee drinken.
* We houden van persoonlijke aandacht. We werken in een kleine groep van max. 6 personen.
* De paarden staan in een box of in een paddock.
* Je werkt naast jouw eigen meegebrachte paard ook met andere paarden. Het meebrengen van een eigen paard is niet verplicht.

Onze locatie

Irwin Insights Nederland is gevestigd aan de Jan Miessenlaan 5 in het Noord- Hollandse Bakkum (gemeente Castricum). Ons trainingscentrum beschikt over professionele faciliteiten. Kleinschaligheid, rust en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

Kosten

De kosten voor deze instructie 4- daagse zijn €975,00 (incl. BTW). Dit is inclusief 4x een lunch en onbeperkt koffie en thee. Daarnaast zijn er vier overnachtingen voor het paard met hooi en stro inbegrepen.

-

Trainingscentrum IIN, Bukkum Noord

€ 975,00 (incl. btw)

Kom ook naar de seminar(s) en ontvang tot wel € 100 korting

Wat levert de training je op?
* Een andere, bedachtzamere manier van kijken naar je paard.
* Positieve en negatieve signalen van het paard beter kunnen herkennen
* Praktische technieken om het contact met het dier te verbeteren.
* Inzicht in hoe stress van het paard te voorkomen is.
* Een meer uitgebalanceerd paard op wedstrijden en concoursen.
* Meer plezier in het paardrijden.

Wie geven deze training?
Erica van Leeuwen & Tessa Veldt, beide gecertificeerde Irwin Insights coaches en veel ervaring in het werken met zowel mens als paard.


Chris Irwin over Erica & Tessa

It is with much sincere pleasure and appreciation that I proudly announce my professional association with Master Certified Trainers Erica Van Leeuwen & Tessa Veldt. Both Erica and Tessa are exceptional trainers who have consistently demonstrated their abilities and integrity with even the most challenging of horses. But most importantly, I have great respect and trust for their unprecedented skills and teamwork at coaching their students together. It is deeply satisfying and rewarding for me to meet and work with students who have been coached by Erica and Tessa. Their students are always well informed, solid in their practical skills with the horses, and ready and well prepared for me to evaluate for Certification. It is without hesitation that I endorse and highly recommend Erica and Tessa to anyone searching to be the best they can be with horses.

Sophie Heager

''Wauw, wat een mooie ervaring!
Tijdens de 4-daagse cursus heb ik ontzettend veel geleerd.
En dit alles in een hele fijne, gezellige en verzorgde setting. In de cursus leer je het paard op een dieper niveau begrijpen en vanuit dat begrip ook de juiste handelingen toe te kunnen passen. En je merkt direct hoe goed de paarden hierop reageren.
Heel waardevol, dank jullie wel!''

Angelique van Bodegraven

''Ik heb zoveel geleerd in 4 dagen tijd, dat is ongelooflijk. Het heeft me echt verder geholpen in zowel de omgang met mijn paard in de stal, maar ook met het rijden.

Zelf vond ik bepaalde dingen heel erg spannend om te doen, maar Erica en Tessa hebben mij geholpen om vanuit mijn comfortzone de stretchzone in te gaan, dat wil zeggen angsten/onzekerheden aanpakken en vooral doorpakken wat tot hele goeie en mooie resultaten heeft geleid.

Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen, mocht je in twijfel zitten i.v.m. de kosten, dit is het zeker meer dan waard. Je helpt niet alleen jezelf en dus ook je paard naar een hoger niveau, maar je leert zo bewust te zijn van je houding en het respect van de ruiter naar het paard, en van het paard naar de ruiter.''

Sandra Boogaard

''Erica en Tessa zijn gedreven instructrices/ coaches die heel goed in staat zijn ie te verbeteren in de omgang met je paard. Onder het zadel, grondwerk, lange lijnen etc. Dit alles in een veilige omgeving met oog voor de behoefte van jou en je paard.''

Persoonlijk advies

Twijfel je over welke training het beste bij jou past? Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste beslissing. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.