IRWIN INSIGHTS NEDERLAND

Doet jouw paard lang niet altijd wat je het hebt opgedragen? Of reageert het soms onverwacht op een gewone situatie? Vaak ligt de oorzaak in de communicatie. Mens en paard ‘lezen’ elkaar even niet. Er is geen verbinding, geen focus. En ja, het paard laat dat onomwonden weten. Valt hier iets aan doen? Ons antwoord: er valt veel aan te doen.


Irwin Insights Nederland biedt trainingsprogramma’s die erop gericht zijn de connectie tussen mens en paard te optimaliseren. Onze trainingen vertrekken vanuit de psychologie en fysionomie van het paard, maar richten zich evenzeer op de lichaamstaal van degene die het dier berijdt. Het doel is een subtiele onderlinge afstemming te creëren. Zodat het paard zich meer ontspannen, voorspelbaar en coöperatief zal gedragen, en de ruiter meer samenwerkplezier ervaart. Wie deelneemt aan wedstrijden en concoursen vindt in onze trainingen een stevige basis voor verdere prestatieverbetering.

Irwin Insights Nederland werkt volgens de bewezen aanpak van Chris Irwin, de befaamde Canadese paardengedragscoach. Als geen ander weet hij mens en paard tot een hogere dimensie van samenwerken te inspireren. Hij schreef er verschillende boeken over. Chris geeft clinics en lezingen over de hele wereld, en komt ook regelmatig naar ons centrum voor het geven van clinics.

De trainingen van Irwin Insights Nederland zijn geschikt voor iedereen die de communicatie met het eigen paard verder wil verbeteren en daarmee zijn/haar plezier in de samenwerking met het paard wil vergroten. Onze trainingen zijn niet alleen toegesneden op recreatieve ruiters en professionele spring- en dressuurruiters. De programma’s bieden ook veel voor instructeurs, juryleden, dierenartsen, therapeuten en hoefsmeden. Heb je al de nodige skills in de omgang met paarden, dan kun je bij Irwin Insights je expertise verder uitbouwen en verdiepen.


Chris Irwin: "Frame of Body is Frame of Mind"

Interesse?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.