Seminar: Scholing van een "Happy Athlete"


Zondag 19 mei 2019 - 
Trainingscentrum IIN, Bakkum Noord.


Chris Irwin en zijn coaches verzorgen uniek programma dat jou gaat helpen jouw paard klaar te maken voor de wedstrijden oftewel te scholen en jullie beide "happy" te houden!

Seminar: Scholing van een "Happy Athlete"

Wanneer? Op 19 mei 2019

Goede paarden worden beter, betere paarden worden geweldig en geweldige paarden worden superieur. Chris Irwin kan deze verfijning tussen mens en paard als geen ander begeleiden. Met de kennis van de bio-mechanica en psychologie van zowel mensen als paarden, transformeert Irwin de meest uitdagende paarden van afgeleid naar gefocust, van onzeker naar zelfverzekerd en van koppig naar werkwillig. Alle ingrediënten om naar het doel van de dressuur te werken: " Het paard ontwikkelen tot een 'Happy athlete". 

Op deze dag werken we met de ontspanning, focus en zelfverzekerdheid van het paard naar balans en verzameling. Hoe behoud je de ontspanning, focus en zelfverzekerdheid wanneer je meer van je paard gaat vragen?  Hoe kan je je paard en jezelf helpen vanaf de grond? Werken met calveletti voor balans, souplesse, afwisseling en een "happy mind". Leren van het succes van een Grand- prix amazone Leonie Buur & Chris Irwin. Kortom het belooft een mooie en bijzondere dag te worden. 

Chris Irwin vertelt, laat zien en bespreekt samen met zijn coaches Erica en Tessa. 


Kom je ook naar deze bijzondere dag?

* 09.30 inloop - 10.00 start - 13.00 lunch - 17.00 einde met een drankje
* Er is gedurende de dag voldoende ruimte voor vragen en interactie
* Heerlijke, gezonde en goed verzorgde lunch door Nel
* Ontvang een samenvatting van deze dag op video zodat je het geleerde zo vaak kan terug kijken als jij wilt
* Onder de deelnemers van deze dag verloten we een privé- les van Chris Irwin en één van zijn nieuwste DVD's
* Ontvang € 20 korting bij aanmelding voor beide dagen

Onze locatie

Irwin Insights Nederland is gevestigd aan de Jan Miessenlaan 5 in het Noord- Hollandse Bakkum (gemeente Castricum). Ons trainingscentrum beschikt over professionele faciliteiten. Kleinschaligheid, rust en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen € 120,00.
Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een samenvatting van deze dag op video. Tevens maak je kans op een privé-les van Chris Irwin en zijn nieuwste DVD!19 mei 2019, 10.00 - 17.00 uur

Trainingscentrum IIN, Bakkum- Noord

Toegang tot een samenvatting op video

€ 120,00