4- daagse

Gedurende deze intensieve 4-daagse gaan we aan de slag met de inzichten van Irwin. Kom met of zonder paard en volg in een kleine groep de training. Breng de inzichten van Irwin in jouw systeem en verbeter jezelf samen met je paard!

4- daagse met Chris Irwin

Gedurende deze intensieve 4- daagse gaan we aan de slag met de inzichten van Irwin. Kom met of zonder paard en volg de training in een kleine groep. Breng de inzichten in jouw systeem en verbeter jezelf samen met je paard! Op dag vier is Chris Irwin aanwezig!  

2- daags vervolg

Gedurende het 2- daags vervolg gaan we dieper in op de communicatie met jouw paard. De basis zit in je systeem en van daaruit gaan we verder. We kijken naar wat zowel nodig is voor jouw paard als voor jou zelf.

Sophie Heager

''Wauw, wat een mooie ervaring! Tijdens de 4-daagse cursus heb ik ontzettend veel geleerd. En dit alles in een hele fijne, gezellige en verzorgde setting. In de cursus leer je het paard op een dieper niveau begrijpen en vanuit dat begrip ook de juiste handelingen toe te kunnen passen. En je merkt direct hoe goed de paarden hierop reageren. Heel waardevol, dank jullie wel!''

Plus punten: Nou eigenlijk alles. De hele cursus was voor mij één grote plus! Wat ik superfijn vond is de kleinschaligheid omdat er zo echt een gezellige groep ontstond met veel persoonlijke aandacht. Ook vond ik alles ontzettend helder uitgelegd. Gewoon super fijn! En de heerlijke lunch en thee momentjes tussen door maakte het echt super gezellig! Dank jullie wel!

Min punten: Eigenlijk heb ik geen minpunten. De eerste dag wilde ik alles heel goed doen waardoor ik aan het eind een beetje moe was. Maar op de cursus zelf heb ik dus eigenlijk helemaal niks aan te merken. Ik vond het alleen maar superleuk, gezellig en leerzaam!

Sandra Boogaard

''Erica en Tessa zijn gedreven instructrices/ coaches die heel goed in staat zijn ie te verbeteren in de omgang met je paard. Onder het zadel, grondwerk, lange lijnen etc. Dit alles in een veilige omgeving met oog voor de behoefte van jou en je paard.''

Angelique van Bodegraven

''Ik heb zoveel geleerd in 4 dagen tijd, dat is ongelooflijk. Het heeft me echt verder geholpen in zowel de omgang met mijn paard in de stal, maar ook met het rijden. Zelf vond ik bepaalde dingen heel erg spannend om te doen, maar Erica en Tessa hebben mij geholpen om vanuit mijn comfortzone de stretchzone in te gaan, dat wil zeggen angsten/onzekerheden aanpakken en vooral doorpakken wat tot hele goeie en mooie resultaten heeft geleid.

Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen, mocht je in twijfel zitten i.v.m. de kosten, dit is het zeker meer dan waard. Je helpt niet alleen jezelf en dus ook je paard naar een hoger niveau, maar je leert zo bewust te zijn van je houding en het respect van de ruiter naar het paard, en van het paard naar de ruiter.''


Chris Irwin: "Don’t pull the horse where to go, block where not to go"